14 Mart 2011 Pazartesi

Doğru veteriner seçme

Aile hayvanınızın ailenizin bir parçası olduğunu biliyoruz. İstediğiniz her şeyi, en iyi ev en iyi yemek, iyi oyuncaklar ve en iyi olası sağlık iyi sahip olduğunuzdan emin olun. Doğru veteriner seçmek zor bir görev olduğunu biliyoruz. Emin olun istiyorum:
 

Deneyim
 

Biz tüm lisanslı veterinerler Aile Evcil tedavi deneyimi büyük ölçüde sahip olabilirsiniz. Okullaşma ve eğitim kendi doktora kazanç ise ellerde yıl üzerinden gitti, onlar da diğer veterinerler ile staj birkaç saat geçirmek için gerekli olduklarını sadece var. Senin evde beslenen hayvan için bir veteriner hekim seçerken, veteriner senin doğurmak hayvan doğurmak özelliklerin anlıyor emin olmak isteyeceksiniz. Bir yılan ve kertenkele, gibi bir egzotik hayvan varsa veteriner türlerin bilgiye sahip olduğundan emin olun.
 

Kimya
 

Senin evde beslenen hayvan için bir veteriner seçerken göz önünde bulundurulacak en önemli şey, senin evde beslenen hayvan sever bir veteriner için bakmaktır. En evcil hayvan sahipleri veteriner korkuyor olduklarında kendi çekim ve kontrolleri için dinlenmek için senin evde beslenen hayvan almak için ne kadar zor olduğunu biliyorum. Tüm evcil hayvanlar için bir kişi aynı şekilde tepki, hayvanlar ve insanlar Kimya var hatırlamak önemlidir.
 

Acil durumlar için hazırlama
 

Ne zaman senin aile evde beslenen hayvan için bir veteriner tercih ediyor acil durumlar için bir yerde bir acil durum planı var emin olun. Hiçbirimiz bizim aile evde beslenen hayvan zarar ya da hasta gecenin ortasında alma hakkında düşünmek seviyor ama o olabilir. Senin en yakın hayvan hastane numarasını bildiğinizden emin olun.
 

Location
 

Çoğu insan bir veteriner bulmak için kullandığınız şeylerden biri konumudur. Senin evde beslenen hayvan hayvan hastalıklarıyla ilgili bir yere acil ise hayvanınızın onlara hızlı alabilirsiniz ki yer olmalıdır. Eğer evcil hayvan hasta veya yaralı ise yirmi mil hayat ve ölüm arasındaki fark olabilir.
 

Daha sonra bir veteriner, bir Veteriner Kliniği ve Hayvan Hastanesi çalışır bulmak anormal değildir. Daha sonra bir veteriner sahip bir veteriner ile kişisel bir ilişki kurmaya zorlaştırabilir. Öte yandan, bazı veterinerler birinde mevcut olan yer anlamına gelir senin evde beslenen hayvan için randevu zamanlama daha kolay bir zaman olacak ve daha fazla veterinerler Eğer karmaşık bir hastalık hayvanınızın geliştirir başlarını birlikte koymak mümkün olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari