14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner sigortası

Sakatlık sigortası satın alma yapmak için herhangi bir profesyonel için önemli ve sorumlu bir şey olduğunu. İşgal ve faiz bağlı olarak, bir kişinin sakatlık sigortası alabilirsiniz birçok yolu vardır: bir grup planı işyerinde ayrı ayrı ya da düz bir meslek Birliği aracılığıyla. Birçok dernek bireysel politikalar sunuyoruz, ancak çoğu zaman onlar gibi kaliteli bir ürün olarak bireysel piyasada mevcuttur sunmuyoruz. Sakatlık sigortası elde etmek isteyen veterinerler için her büyük ölçüde farklılık gibi tüm seçenekleri dikkatle gözden geçirdiğinizden emin olmalıdır.

Sakatlık sigortası herhangi bir profesyonel için önemli olsa da, çünkü doktorlar ve hemşireler, zayıflatıcı yaralanmalar ve hastalıklar her gün tanık Tıp uzmanları en büyük savunucuları bir kısmını-muhtemelen yaşıyoruz. Çoğu Tıp uzmanları sadece taraftarları yetiyitimi gelir ama daha da önemlisi, onların belirli meslek korumanın değerini anlamak ve Engellilik kullanarak kaliteli bir sözleşme yapmak vardır.

Ne yazık ki, sadece sakatlık gelir sigortası almak için sorumlu birçok veterinerler tespiti hak vermeyin. O ödenebilir fiyatlı ve hangi kalitesi yüksek düzeyde ima bazı insanlar travma tarafından onaylanan kolaydır çünkü birçok veterinerler sadece Amerikan veteriner Tıp Derneği (travma dan), gelir koruma satın almaya karar. Gerçeği ancak, Engellilik sigorta poliçesi travma tarafından sunulan gibi birçok veterinerler değil beklenebilir.

Çok kolay bireysel sakatlık sigortası en büyük sigorta taşıyıcıların yetiyitimi gelir sunan tarafından ele alınması travma kapsamı ile mevcut üç birincil endişeleri vardır. İlk endişe bu ilkeler yenilenebilirliği için ilişkilidir. Bireysel sakatlık sigortası, veterinerler olmayan iptal edilebilen satın alabilirsiniz ve bu fiyatlandırma garanti garantili yenilenebilir ilkeleri ve sözleşme hükümleri sigorta şirketi tarafından değiştirilemez. Travma seçenekleriyle, veterinerler primleri değiştirileceğini açıktır yani garantili yenilenebilir ilke yalnızca satınalma zorlanıyorlar.

İkinci endişe Engellilik sigorta poliçesini en önemli hükümleri olabilir toplam özürlülük tanımına ilgilidir. Travma seçeneğini seçerken, veterinerler sakatlık güncellenmiştir kendi meslek tanımı seçme olanağınız sağlanır veya bir ek prim ödeyerek tanımı için yakından benzer sakatlık gerçek kendi meslek tanımı. Her iki durumda, Engelli ve onların işi yapamaz hale veterinerler seçenekleri sınırlı olacaktır. Ayrı ayrı ancak satın alınan bireysel sakatlık sigortası ile veterinerler sakatlık, gerçekten bir veteriner'ın tıbbi uzmanlık koruyan doğru kendi meslek tanımı satın alma seçeneğine sahip.

Üçüncü ve en büyük endişe kısmi Engellilik İddiaları için yarar sağlayan bir sakatlık politika kalan engelliler yararına ilgili. En bireysel sakatlık ilkeleriyle büyük taşıyıcılar kullanılabilir Toplam özürlü kalan yararları kazanabilmek için belirli bir süre için acı bir kişi yok. Çoğu sigorta taşıyıcıları ile tek geliri 15-%25 (bağlı olarak taşıyıcı) daha büyük bir kayıp yaralanma veya hastalık zayıflatıcı bir sonucu olarak uğrayabileceğiniz zorunludur. Travma kalan özürü faydaları ile veterinerler ilk Toplam özürlü en az 30 gün önce herhangi bir kalıntı yardımları için eleme için deneyim gerekir. Muhtemelen Tahmin edebileceğiniz gibi kısmi bir engeli daha toplam özürlülük - dolayısıyla deneyimini önemli ölçüde daha büyük bir olasılıkla neden bu kadar önemli nedeni. Ayrıca, faydaları ödenir şekilde travma ilke ve bazı sigorta taşıyıcıları bulunanlar arasında değişir. Önemli farklılıkları ve bunun için herhangi bir veteriner sakatlık sigortası satın alma dikkate alınarak göz önünde çok önemli bir faktör olması gerekir.

Sakatlık sigortası satın hafife alınması gereken bir şey değil. Bu ilke senin çalışma yıl daha iyi kısmını için ödemek muhtemelen göz önüne alındığında, bu sizin süre bir şey olmamalıdır ve para? Bir veteriner tıbbi uzmanlık ve yeteneğinizi bir gelir kazanmak için korunması ile ilgili olmalıdır. Seçeneklerinizi dikkatle inceleyin ve zor olabilir, ancak süre araştırma seçenekleriniz kenara fiyatlandırma koydu. Yaşlılık sigortası, tek başına fiyat dayanmalıdır kapsama türü değil. Herhangi bir karar vermeden önce sen-meli denemek-sözleşmeden doğan farklar içinde seçeneklerinizi gözden geçirme boyunca tarafsız kalması. Daha fazla bilgi edinmek ve veterinerler için kullanılabilir seçenekler hakkında bilgi istemek için veteriner Engellilik sigorta ziyaret edin.

mr ile yaşam ve Engellilik gelir uzmanı Michael Relvas ise

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari