14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner kliniğinize daha çok müşteri gelmesi için

Ne sen bir veteriner hekim listesi için görünmelidir?

Veteriner mailing list vardır daha fazla özellik, o kadar iyi. Son listesi, veteriner'ın adı, adresi, telefon numarası, Faks numarası ve e-posta adresi olacaktır. Ayrıca, kendi ofisi, onların cinsiyet ve veterinerlik onlar uzmanlaşmak tipi boyutunu çok yararlı posta listesi kullanmak için geliyor.

Hayvanlar, ancak hayvancılık ve sportif hayvanlar da sadece tedavi olanları seçerseniz Veteriner Hekim listesi daha sonuçlar üretecek. Genellikle veterinerler, kendi ofis satmak için öğeleri sağlayarak onların pratik tamamlar. Bu daha yaygın hale geliyor.

Küçük bir araştırma yaparak iyi veteriner posta listesine almanıza olanak sağlayacaktır. Çoğu bilgi veren olanlar sadece kendi bilgilerini güncel ise en iyi seçim olacak. Kesinlikle onlar are providing ncoa geçerliliği olan liste emin olmak için kontrol etmelisiniz. Bir ulusal adres değişikliği gibi birçok doktor genellikle birkaç adresi var ve onlar birden fazla ofis olabilir önemlidir.

Bu ihtiyaçlarınız için doğru bir olup olmadığını karar vermeden önce faydaları ve mailing list özellikleri göz atın. Bilgi, iyi elde edilebilecek bu veterinerler ürünleri sağlama şansınız satın almakla ilgilenecek.

Genellikle veterinerler yönetim bilgisayar yazılımı için kendi ofisi ilgileniyor. Ayrıca zaman tasarrufu özellikleriyle öğeler içerebilir Ofis donatım ilginizi çekebilir. Bazı alanlarda sadece birkaç mil için bir veteriner olabilir. Bu uygulama oldukça meşgul olduğu anlamına gelebilir. Daha fazla zaman tasarrufu özellikleri onlar-ebilmek almak onların pratik ofis boy için daha fazla zaman onlar kadar hasta görmek için var.

Bir faks numarasını içeren bir liste sen-ebilmek bulmak belgili tanımlık en iyi biridir. Bugün, birçok kişi onlar genellikle sadece kendi posta önemsiz posta olarak bir parçası sınıflandırmak ve açılış o akşam olmadan atmak meşgul. Faks kullanarak onları o ya da değil atmış Eğer karar vermeden önce bakmak gerekir. Eğer iyi bir pazarlama kampanyası, atın almaya karar vermeden önce bir şey onların göz yakalamak.

Satın aldığınız veteriner mailing list garantisi sağlamak. Liste satın alıp birçok veterinerler listesinde bağlantı, bu güncel bir liste değildir varsayalım çekinmeyin. Liste ile güncel bilgi sağlamaya yoğunlaşmaktadır şirket kendi liste duracak.

Better Business Bureau ile kontrol edilmiştir şikayetleri görmek için bir yol karşı şirket yayımlandı. İyi veteriner mailing list seçerken, bu listede yer alan bilgilerin geçerliliğini işletmeniz için ne kadar önemli olduğunu unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari